Bloeiende kamerplanten
Bloeiende kamerplant
Bloeiende kamerplanten
Bloeiende kamerplanten
Bloeiende kamerplant
Bloeiende kamerplanten
Bloeiende kamerplanten
Bloeiende kamerplanten geven kleur en vrolijkheid aan het interieur en roepen zelfs op een natte herfstachtige dag de lentesfeer naar boven. Op ons tuincentrum vindt u veel soorten bloeiende kamerplanten, zoals: Orchideeën, potchrysanten, kamerbegonia's, cyclamen, potrozen, etc.

Vleesetende planten
Op ons tuincentrum vindt u ook zogenaamde vleesetende planten. Deze planten vormen een bijzonder soort in de bloeiende kamerplanten, want deze planten lokken meestal met hun bloem bijvoorbeeld muggen en vliegen en zorgen ervoor dat ze gevangen worden. Deze planten gebruiken deze gevangen diertjes als natuurlijke voedingstoffen. Voor u heeft dit als mooi bijeffect dat u een natuurlijke manier afkomt van lastige vliegen en stekende muggen.

Luchtzuiverende planten
Er zijn ook plantensoorten die een luchtzuiverende werking hebben. Voorbeelden hiervan zijn: Lepelplant (Spathiphyllum) en krulvaren (Nephrolepis exaltata). Deze luchtzuiverende planten brengen niet alleen zuurstof in uw interieur, maar zorgen ook voor schone en frisse lucht. Dit gebeurt doordat deze planten via hun bladeren schadelijke stoffen uit de lucht opnemen. Vervolgens worden deze stoffen in de plant opgeslagen en afgebroken. U als eigenaar plukt uiteindelijk de vruchten hiervan, omdat het woonklimaat en de luchtkwaliteit hierdoor aantoonbaar verbetert.

Andere interessante producten

Openingstijden

Maandag 9.00 - 17.30

Dinsdag 9.00 - 17.30

Woensdag 9.00 - 17.30

Donderdag 9.00 - 17.30

Vrijdag 9.00 - 17.30

Zaterdag 8.30 - 17.00

Zondag gesloten

 Bezorgen
Wij bezorgen in o.a. Ouddorp, Goedereede, Stellendam, Hellevoetsluis, Renesse, Zierikzee, Melissant, Dirksland en Middelharnis. Zie hier voor meer informatie en bezorgtarieven.

 Bestellen
Mail ons op verkoop@bloemengroencentrumouddorp.nl 

 Klantenservice
Wij helpen u graag persoonlijk. Bel ons op 0187-681578

 Tip!

Neem bij uw bezoek foto's of enkele schetsen van uw tuin mee.

Zo kunnen bij u nog beter van dienst zijn.