Boeket
Boeket
Een fleurig en geurig boeket op de ontvangstbalie van uw receptie, in de directiekamer of showroom geeft uw organisatie een representatieve en frisse uitstraling. Graag zorgen wij ervoor dat u met onze bloemenabonnementen service altijd een vers boeket hebt staan en volledig ontzorgd bent.

Hoe werkt een bloemenabonnement?
U kunt kiezen uit verschillende soorten abonnementen, namelijk:

Soorten

De stijl van het boeket is altijd vernieuwend zoals u dat kunt verwachten van Bloem- en Groencentrum Ouddorp. Bloemen zijn van hoge kwaliteit en altijd vers van de veiling of kweker. Bij het samenstellen van de boeketten werken we met seizoensbloemen en houden we rekening met de tijd van het jaar, bijvoorbeeld: Kerst, Pasen enzovoort.

Bloemen worden in een schone vaas aangeleverd. De bloemen zijn al schuin afgesneden. U hoeft dus enkel de bloemen op een mooie plek in uw huis of bedrijfspand te zetten. De oude vaas met de bloemen wordt mee teruggenomen door de bezorger.

U krijgt van ons een leenvaas ter beschikking, maar we kunnen ook uw eigen vazen gebruiken of u kunt vazen bij ons aanschaffen. Een set van twee vazen is nodig om bij de bezorging de vaas om te wisselen.

De bloemen worden gratis bezorgd in Ouddorp, Goedereede, Havenhoofd, Stellendam en Melissant. Er is een vast bezorgmoment. We bezorgen in principe op donderdagochtend of donderdagavond. Mocht dit niet passen, dan zoeken we gezamenlijk naar een oplossing. U kunt wekelijks of tweewekelijks bloemen laten bezorgen.

Als u op vakantie gaat, kunt u uw abonnement laten pauzeren of tijdelijk het bezorgadres aanpassen. Bijvoorbeeld als blijk van waardering voor een personeelslid of voor de buurvrouw die uw planten verzorgd. Wilt u hiervan gebruik maken? Laat het ons dan twee dagen voordat de bezorging plaatsvindt weten. Toch liever een groter of kleiner boeket of wilt u extra bloemen bestellen? Dat kan altijd! Geef dat twee dagen voor de bezorging door.

Er wordt maandelijks achteraf gefactureerd. De nota wordt per e-mail gestuurd met een betalingsverzoek om de nota binnen 14 dagen te voldoen. We hebben geen opzegtermijn, we willen alleen tevreden klanten. Als laatste vermelden wij dat de algemene voorwaarden van het bloemenabonnement van toepassing zijn. Deze overhandigen wij u bij aanvang.

Bent u overtuigd en wilt u ook graag een bloemenabonnement afsluiten? Vul dan direct ons contactformulier in, onder vermelding van uw adresgegevens, het gewenste abonnementtype (basis/standaard/luxe) en de frequentie (wekelijks/tweewekelijks). U kunt natuurlijk ook even in de winkel langskomen en om een invulformulier vragen.

Openingstijden

Maandag 9.00 - 17.30

Dinsdag 9.00 - 17.30

Woensdag 9.00 - 17.30

Donderdag 9.00 - 17.30

Vrijdag 9.00 - 17.30

Zaterdag 8.30 - 17.00

Zondag gesloten

 Bezorgen
Wij bezorgen in o.a. Ouddorp, Goedereede, Stellendam, Hellevoetsluis, Renesse, Zierikzee, Melissant, Dirksland en Middelharnis. Zie hier  voor meer informatie en bezorgtarieven.

 Bestellen
Straks makkelijk bestellen als u geen tijd heeft om langs te komen.

 Klantenservice
Wij helpen u graag persoonlijk. Bel ons op 0187-681578

 Tip!

Neem bij uw bezoek foto's of enkele schetsen van uw tuin mee.

Zo kunnen bij u nog beter van dienst zijn.