Grind en split
Grind en split
Grind en split vormen een relatief goedkope manier van het verharden van uw tuin. Doordat grind en split natuurlijke materialen zijn, geven ze een mooie uitstraling aan uw tuin. U kunt kiezen uit diverse steensoorten en kleuren. Het formaat (of korrelgrootte) is afhankelijk van uw smaak of de toepassing. Een forse korrelgrootte is bijvoorbeeld niet prettig beloopbaar. Om te voorkomen dat er onkruid door het grind groeit kunt u het beste onder het grindbed (anti)worteldoek aanbrengen. Dit worteldoek is verkrijgbaar op ons tuincentrum en u kunt u vanaf de rol kopen, dat is handig zodat u niet met overbodige restanten blijft zitten.

Als u meer informatie nodig heeft over het toepassen van grind of split in uw tuin, informeer dan gerust bij één van onze medewerkers.

NB. Onze grond- en grindproducten hebben dicht bij de parkeerplaats gesitueerd, zodat u deze gemakkelijk in uw auto of aanhangwagen kunt laden.

Openingstijden

Maandag 9.00 - 17.30

Dinsdag 9.00 - 17.30

Woensdag 9.00 - 17.30

Donderdag 9.00 - 17.30

Vrijdag 9.00 - 17.30

Zaterdag 8.30 - 17.00

Zondag gesloten

 Bezorgen
Wij bezorgen in o.a. Ouddorp, Goedereede, Stellendam, Hellevoetsluis, Renesse, Zierikzee, Melissant, Dirksland en Middelharnis. Zie hier voor meer informatie en bezorgtarieven.

 Bestellen
Mail ons op verkoop@bloemengroencentrumouddorp.nl 

 Klantenservice
Wij helpen u graag persoonlijk. Bel ons op 0187-681578

 Tip!

Neem bij uw bezoek foto's of enkele schetsen van uw tuin mee.

Zo kunnen bij u nog beter van dienst zijn.