Beukenhaag
Beukenhaag
Soorten haagplanten
Met de aanschaf en het inplanten van haagplanten kunt u allerlei kanten op. U kunt kiezen voor groenblijvende coniferen, ligusters, buxussen of taxusplanten. Coniferen zijn leverbaar in diverse kleuren, van frisgele tinten tot diepgroene leylandii of tussenliggende blauw-grijzige tinten. Ieder haagsoort heeft zijn eigen groei karakteristieken. Er zijn ook bladverliezende haagplanten die in de winter een hele andere sfeer aan uw tuin geven. De bekende beukenhagen houden lang hun bruingekleurde blad vast en verliezen deze pas in het voorjaar als deze verdrongen worden door het nieuwe frisgroene blad.

Klimplant als erfafscheiding
Een andere veelgebruikte vorm van erfafscheiding is het gebruik van klimplanten, zoals bijvoorbeeld klimop (Hedera helix). Op deze manier kunt u toch een erfafscheiding met een natuurlijke uitstraling realiseren.

Ons assortiment
Op ons Bloem- en Groencentrum vindt u o.a. de volgende haagplanten: rode haagbeuk, groene haagbeuk (zowel de carpinus betulus als fagus sylvatica), buxus, taxus, laurier, hulst, sneeuwbal, klimop, leylandii, liguster en meidoorn.

Heeft u nog vragen? Bezoek ons tuincentrum en ze gerust. Wij adviseren u graag welke haagplant het beste past in uw tuin of op uw bedrijfsterrein.
 

Openingstijden

Maandag 9.00 - 17.30

Dinsdag 9.00 - 17.30

Woensdag 9.00 - 17.30

Donderdag 9.00 - 17.30

Vrijdag 9.00 - 17.30

Zaterdag 8.30 - 17.00

Zondag gesloten

 Bezorgen
Wij bezorgen in o.a. Ouddorp, Goedereede, Stellendam, Hellevoetsluis, Renesse, Zierikzee, Melissant, Dirksland en Middelharnis. Zie hier voor meer informatie en bezorgtarieven.

 Bestellen
Mail ons op verkoop@bloemengroencentrumouddorp.nl 

 Klantenservice
Wij helpen u graag persoonlijk. Bel ons op 0187-681578

 Tip!

Neem bij uw bezoek foto's of enkele schetsen van uw tuin mee.

Zo kunnen bij u nog beter van dienst zijn.