Leilinde
Leibomen
Leilinde
Leibomen
Functie van leibomen
Leibomen worden vaak gebruikt om een mooie smalle afscheiding te maken en worden steeds populairder omdat ze weinig ruimte nodig hebben maar een tuin toch een mooie groene aanblik geven. De leilinde is de bekendste leiboom, maar het assortiment wordt steeds uitgebreider. Eigenlijk kan van vrijwel iedere hoogstamboom een leiboom gemaakt worden. Bij de meeste leibomen begint het leirek op ongeveer 2 meter hoogte, maar als u een andere hoogte wenst (bijvoorbeeld in verband met privacy) is dat meestal mogelijk. Informeer gerust naar de mogelijkheden.

Ons assortiment en dienstverlening
Op ons tuincentrum vindt u een grote voorraad van allelei soorten leibomen. Denk daarbij bijvoorbeeld aan: leilinde, leiliquidambar (amberboom), leiliguster, leiplataan, leilaurier, etc. Mochten wij de door u gewenste boom niet op voorraad hebben, dan kunt deze bestellen en dragen wij zorg voor de snelle beschikbaarheid. U kunt bomen direct meenemen, maar desgewenst ook gebruik maken van onze aflever- en aanplantservice. Klik hier voor meer informatie over onze bezorgtarieven.

Openingstijden

Maandag 9.00 - 17.30

Dinsdag 9.00 - 17.30

Woensdag 9.00 - 17.30

Donderdag 9.00 - 17.30

Vrijdag 9.00 - 17.30

Zaterdag 8.30 - 17.00

Zondag gesloten

 Bezorgen
Wij bezorgen in o.a. Ouddorp, Goedereede, Stellendam, Hellevoetsluis, Renesse, Zierikzee, Melissant, Dirksland en Middelharnis. Zie hier voor meer informatie en bezorgtarieven.

 Bestellen
Mail ons op verkoop@bloemengroencentrumouddorp.nl 

 Klantenservice
Wij helpen u graag persoonlijk. Bel ons op 0187-681578

 Tip!

Neem bij uw bezoek foto's of enkele schetsen van uw tuin mee.

Zo kunnen bij u nog beter van dienst zijn.