Cypressen
Olijfboom
Vijgenboom
Oude olijfboom
Palmboom
Cypressen
Olijfboom
Vijgenboom
Oude olijfboom
Palmboom
Mediterrane sfeer
Wie kent niet het heerlijke vakantiegevoel wat opgeroepen wordt door een eeuwenoude olijfboom en kaarsrechte en statige cypres? Een heerlijk gevoel wat misschien wel dichterbij is dan u denkt. Op ons tuincentrum vindt u namelijk een mooi assortiment mediterrane bomen. Deze bomen betrekken wij rechtstreeks bij kwekers in Spanje en Italie en zijn geselecteerd op hun winterhardheid. Het klimaat op Zuid-Hollandse en Zeeuwse eilanden leent zich goed voor dergelijke bomen, doordat de winters hier relatief zacht zijn.

Heeft u een groot terras of balkon en wilt u graag een mediterrane boom? Informeer op ons tuincentrum naar de mogelijkheden. 

Horeca ondernemers
Wij denken ook graag mee met horecabedrijven en camping- en hoteleigenaren die het mediterrane karakter van hun terras, receptie of binnenplaats willen versterken. Olijfbomen, vijgenbomen, palmbomen en cypressen zijn leverbaar in allerlei soorten en maten, zodat er altijd mediterrane bomen leverbaar zijn die passen bij uw budget. Heeft u interrese? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons.

Openingstijden

Maandag 9.00 - 17.30

Dinsdag 9.00 - 17.30

Woensdag 9.00 - 17.30

Donderdag 9.00 - 17.30

Vrijdag 9.00 - 17.30

Zaterdag 8.30 - 17.00

Zondag gesloten

 Bezorgen
Wij bezorgen in o.a. Ouddorp, Goedereede, Stellendam, Hellevoetsluis, Renesse, Zierikzee, Melissant, Dirksland en Middelharnis. Zie hier voor meer informatie en bezorgtarieven.

 Bestellen
Mail ons op verkoop@bloemengroencentrumouddorp.nl 

 Klantenservice
Wij helpen u graag persoonlijk. Bel ons op 0187-681578

 Tip!

Neem bij uw bezoek foto's of enkele schetsen van uw tuin mee.

Zo kunnen bij u nog beter van dienst zijn.