Bloem- en Groencentrum Ouddorp
Wij zijn een sfeervol tuincentrum en creatieve bloemist die is gevestigd op het mooie Goeree-Overflakkee. Het Bloem- en Groencentrum Ouddorp beschikt over een breed assortiment aan kwaliteitsproducten. Graag voorzien wij u van een vakkundig advies, zodat uw aankopen goed aansluiten bij uw behoefte.

Assortiment
Als tuincentrum en bloemenwinkel voeren wij een breed assortiment wat bestaat uit: snijbloemen, boeketten, kamerplanten, zaden, bloembollen, kunst- en zijdebloemen, bestrijdingsmiddelen, meststoffen, grondproducten, woonaccessoires, bloempotten, binnenpotten, buitenpotten, vazen, kruiken, spiegels, wandpanelen, souvenirs, cadeau artikelen, woondecoratie, graszoden, tuingereedschap, buitenplanten, (fruit)bomen, struiken, heesters, zomergoed, grind, tuinhout, perkgoed, etc.

Bomencentrum
Wij voeren het grootste assortiment bomen in de wijde omgeving van Ouddorp. Op ons tuincentrum vindt u namelijk meer dan 100 verschillende boomsoorten. Doordat wij rechtstreeks bij diverse boomkwekers inkopen, kunnen wij ook voorzien in uw speciale (volume) bestellingen. Aangezien de meeste bomen te groot zijn om vervoeren in een personenauto, kunt u gebruik maken van onze bezorg- en plantservice. U koopt dat niet alleen uw bomen, maar wij zorgen er ook voor dat deze afgeleverd worden en op de juiste manier geplant worden. Overweegt u de aanschaf van bomen? Bezoek ons tuincentrum of neem gerust even contact met ons op.

PTMD style storePTMD
In onze kassen vindt u een omvangrijke PTMD collectie die wij als PTMD style store voeren. Denk hierbij aan prachtige vazen, kruiken, wandpanelen, lampen en kaarsen. Naast de vele PTMD artikelen die u in de winkel vindt, kunnen wij desgewenst ook direct bestellingen voor u plaatsen.

Onze klanten
De klanten die ons tuincentrum bezoeken komen uit de wijde omgeving van Ouddorp, zoals Goedereede, Stellendam, Hellevoetsluis, Renesse, Burg-Haamstede, Melissant, Dirksland, Sommelsdijk, Middelharnis, Herkingen, Oude-Tonge en Nieuwe-Tonge. Ook toeristen en vakantiegangers die op Goeree-Overflakkee of in Zeeland (Schouwen-Duiveland) verblijven, weten de weg naar ons tuincentrum te vinden. Tijdens een regenachtige dag of slecht weer zijn onze kassen een goed uitstapje voor een inspirerend bezoek bij een tuincentrum.
Stemelkaart
Spaarkaarten

Trouwe klanten worden door ons beloond. Voor iedere € 10,- die u in ons tuincentrum besteedt, ontvangt u een stempel. Bij een volle stempelkaart kunt u deze inleveren voor een tegoedbon van € 7,50 die u naar eigen inzicht kunt besteden.

Van harte welkom
U bent van harte welkom op het Bloem- en Groencentrum. Wij beschikken over ruime parkeervoorzieningen op eigen terrein.
 

Openingstijden

Maandag 9.00 - 17.30

Dinsdag 9.00 - 17.30

Woensdag 9.00 - 17.30

Donderdag 9.00 - 17.30

Vrijdag 9.00 - 17.30

Zaterdag 8.30 - 17.00

Zondag gesloten

 Bezorgen
Wij bezorgen in o.a. Ouddorp, Goedereede, Stellendam, Hellevoetsluis, Renesse, Zierikzee, Melissant, Dirksland en Middelharnis. Zie hier voor meer informatie en bezorgtarieven.

 Bestellen
Mail ons op verkoop@bloemengroencentrumouddorp.nl 

 Klantenservice
Wij helpen u graag persoonlijk. Bel ons op 0187-681578

 Tip!

Neem bij uw bezoek foto's of enkele schetsen van uw tuin mee.

Zo kunnen bij u nog beter van dienst zijn.