Assortiment plantenvoeding en bemesting
Plantenvoeding
Organische rozenmest
Assortiment plantenvoeding en bemesting
Plantenvoeding
Organische rozenmest
Functie en toepassing van meststoffen
Goede voeding en bemesting is voor bloemen, kamerplanten, perkplanten of struiken van groot belang. Het voeden van bloemen en planten zorgt niet alleen voor meer groei en bloei, maar het versterkt de planten ook. Zonder goede voeding zijn ze vatbaarder voor ziekten en plagen. Er zijn twee soorten meststoffen: kunstmest en organische mest. Organische mest is beter voor de planten en de bodem. Kunstmest werkt sneller, maar ook korter en het maakt de planten zwakker. Beide soorten meststoffen vindt u terug in ons assortiment. Met ons uitgebreide ECOstyle assortiment kunt op een natuurlijke en ecologische verantwoorde manier uw bloemen en planten verzorgen.

Ons assortiment
De volgende soorten meststoffen vindt u in ons assortiment: rozenmest, buxusmest, moestuinmest, hortensiamest, mediterrane plantenmest, beendermeel, bloedmeel, gazonmest, etc.

Openingstijden

Maandag 9.00 - 17.30

Dinsdag 9.00 - 17.30

Woensdag 9.00 - 17.30

Donderdag 9.00 - 17.30

Vrijdag 9.00 - 17.30

Zaterdag 8.30 - 17.00

Zondag gesloten

 Bezorgen
Wij bezorgen in o.a. Ouddorp, Goedereede, Stellendam, Hellevoetsluis, Renesse, Zierikzee, Melissant, Dirksland en Middelharnis. Zie hier voor meer informatie en bezorgtarieven.

 Bestellen
Mail ons op verkoop@bloemengroencentrumouddorp.nl 

 Klantenservice
Wij helpen u graag persoonlijk. Bel ons op 0187-681578

 Tip!

Neem bij uw bezoek foto's of enkele schetsen van uw tuin mee.

Zo kunnen bij u nog beter van dienst zijn.