Perenboom
Appelboom
Leifruitbomen
Perenboom
Appelboom
Leifruitbomen
Fruitbomen
Fruitbomen zijn een mooie aanwinst voor uw tuin en zijn verkrijgbaar in veel verschillende soorten, zoals bjvoorbeeld in hoogstam, half stam of leivorm. Veel mensen ervaren het bezit van fruitbomen als een verrijking van hun tuin. Wat is er mooier dan vruchten uit de eigen tuin te kunnen plukken? Het prachtig om het proces van bloesem tot eetbare vrucht van dichtbij te kunnen volgen. Daarnaast is het fruit uit eigen tuin vaak puurder van smaak en ecologisch verantwoord.

Ons assortiment
Bloem- en Groencentrum Ouddorp verzorgt de levering van allerlei soorten fruitbomen, zoals: appelbomen (Malus), perenbomen (Pyrus), pruimenbomen, abrikozenbomen, perzikbomen, etc. Door een grote bomenvoorraad kunnen wij snel in uw behoefte voorzien. Ons assortiment omvat zowel bomen uit de volle grond (zogenaamd wortelgoed) als bomen die in de pot zijn gekweekt. Potgekweekte bomen zijn duurder maar kunnen het hele jaar door geplant worden, terwijl het wortelgoed het beste geplant kan worden van medio oktober tot en met april.

Wilt u vakkundig advies of zoekt u een specifieke boom? Neem dan gerust contact met ons op of bezoek ons tuincentrum.

Onze dienstverlening
Bomen kunt u natuurlijk direct meenemen en ophalen. Desgewenst kunt u ook gebruik maken van onze bezorg- en aanplantservice. Wij bezorgen daarbij de bomen in de regio en zorgen voor vakkundige aanplant. Klik hier voor meer informatie over onze bezorgtarieven.

Openingstijden

Maandag 9.00 - 17.30

Dinsdag 9.00 - 17.30

Woensdag 9.00 - 17.30

Donderdag 9.00 - 17.30

Vrijdag 9.00 - 17.30

Zaterdag 8.30 - 17.00

Zondag gesloten

 Bezorgen
Wij bezorgen in o.a. Ouddorp, Goedereede, Stellendam, Hellevoetsluis, Renesse, Zierikzee, Melissant, Dirksland en Middelharnis. Zie hier voor meer informatie en bezorgtarieven.

 Bestellen
Mail ons op verkoop@bloemengroencentrumouddorp.nl 

 Klantenservice
Wij helpen u graag persoonlijk. Bel ons op 0187-681578

 Tip!

Neem bij uw bezoek foto's of enkele schetsen van uw tuin mee.

Zo kunnen bij u nog beter van dienst zijn.