WOLF-Garten gras- en gazonmaaiers
WOLF-Garten gras- en gazonmaaiers
WOLF-Garten staat garant voor producten en machines van de hoogste kwaliteit. Het van oorsprong Duitse bedrijf heeft al meer dan dan 100 jaar ervaring met het produceren van tuingereedschap en  -machines. 

Van handbediening tot accugedreven
Bloem- en Groencentrum Ouddorp heeft van Wolf-Garten volop gereedschap in het assortiment, zoals heggenscharen, snoeischaren, gazonmaaiers en grastrimmers. Dit gereedschap is zowel mechanisch leverbaar in de vorm van handgrasmaaiers, klassiek elektrisch uitgevoerd aan het snoer, maar ook leverbaar op basis van accutechnologie. De laatste variant wordt steeds populairder. Het is heerlijk om te kunnen tuinieren zonder verlengkabel. Als u dat eenmaal hebt ervaren, wilt u niet meer terug. De Li-Ion accutechnologie die WOLF-Garten toepast zorgt voor lichte en krachtige tuinmachines, waarvan de accu makkelijk op te laden is en over een lange levensduur beschikt. Heeft u interesse? Kom dan gerust even vrijblijvend een bezoek brengen op ons tuincentrum.

Openingstijden

Maandag 9.00 - 17.30

Dinsdag 9.00 - 17.30

Woensdag 9.00 - 17.30

Donderdag 9.00 - 17.30

Vrijdag 9.00 - 17.30

Zaterdag 8.30 - 17.00

Zondag gesloten

 Bezorgen
Wij bezorgen in o.a. Ouddorp, Goedereede, Stellendam, Hellevoetsluis, Renesse, Zierikzee, Melissant, Dirksland en Middelharnis. Zie hier voor meer informatie en bezorgtarieven.

 Bestellen
Mail ons op verkoop@bloemengroencentrumouddorp.nl 

 Klantenservice
Wij helpen u graag persoonlijk. Bel ons op 0187-681578

 Tip!

Neem bij uw bezoek foto's of enkele schetsen van uw tuin mee.

Zo kunnen bij u nog beter van dienst zijn.